COUNT_DOWN
Eclipse Cross
Ismerje meg a Mitsubishi legújabb modelljét, a sportos és izgalmas Eclipse Cross-t! A Mitsubishi a teljesen új fejlesztésű Eclipse Cross kompakt SUV Coupé modellel - az új generációs Mitsubishi Motors járművek sorának első képviselőjével - bővíti kínálatát, hogy ezzel még szélesebb rétegnek nyújtsa a hagyományosan megbízható technológiáját és innovatív megoldásait. Tudjon meg többet: Eclipse Cross.
img

Hazai befutóval állított fel távolsági rekordot a Mitsubishi

  • A "mérföldfaló" Felix Egolf egy Mitsubishi Attrage kormánya mögött 1.033 kilométert tett meg egyetlen tankolással
  • Útvonal: Härkingen – Arlberg – Salzburg – Bécs – Győr – Budapest
  • Fogyasztás: mindössze 3,88 L/100 km

Budapest, 2015. május 12. - Azokat, akik a lehető legalacsonyabb fogyasztással tesznek meg egy adott útszakaszt, hypermiler (szabad fordításban mérföldfaló) néven szokás emlegetni. Svájc egyik első ilyen embere Felix Egolf, egy Swiss Airbus 330/340 utasszállító gép egykori kapitánya, aki több hihetetlen ’egy tankolásos’ távolsági rekordot is felállított már különböző Mitsubishi modellekkel, egyebek közt a Härkingen – Santiago de Compostela – Cabo Finisterra közti 1.871 kilométeres útszakaszon, egy ASX DID volánja mögött ülve. 


Egolf ezúttal a Mitsubishi legújabb típusát, a 2014 januárjában bemutatkozott Attrage szedánt vitte el egy tankolásnyi körre. A Space Star alapjaira épülő négyajtós modell 1,2 literes, háromhengeres szívómotorja 80 lóerős teljesítményre képes. A kisautótól örökölte annak előnyös, üzemanyag-takarékos technikáját az Attrage is: a mérsékelt fogyasztást a mindössze 0,29-es légellenállási együttható mellett a csupán 885 kilogrammos önsúly is elősegíti.

A teljes hír letöltése PDF formátumban magyarul

2015-05-12 Hírek