COUNT_DOWN
Eclipse Cross
Ismerje meg a Mitsubishi legújabb modelljét, a sportos és izgalmas Eclipse Cross-t! A Mitsubishi a teljesen új fejlesztésű Eclipse Cross kompakt SUV Coupé modellel - az új generációs Mitsubishi Motors járművek sorának első képviselőjével - bővíti kínálatát, hogy ezzel még szélesebb rétegnek nyújtsa a hagyományosan megbízható technológiáját és innovatív megoldásait. Tudjon meg többet: Eclipse Cross.
img

Teljesen új L200-as (európai premier)

Born, 2015. február 17. 9 év (és 1.300.000 legyártott darab*) után, a 4. szériás Mitsubishi L200 pick-up hamarosan távozik és helyét a most bemutatásra kerülő 5. széria veszi át – európai bemutató a 85. Nemzetközi Genfi Autószalonon.** 

A Mitsubishi Motors Corporation stratégiai modelljét úgy fejlesztették, mint a “tökéletes sportcélú haszongépjárművet (Ultimate Sport Utility Truck)”, amely új magasságokba emeli a megbízhatóságot, a tartósságot, a belső kényelemet és az irányíthatóságot, hogy még inkább megfeleljen a globális pick-up ügyfelek egyre változatosabb igényeinek (európai specifikáció):

A teljes hír letöltése PDF formátumban magyarul

* 2014. decemberi adat ** www.salon-auto.ch, A funkcionális felszerelések listája piaconként és modellenként eltérő.

2015-02-17 Hírek